Lokal bedemand i Gilleleje og omegn

Bedemand i Gilleleje

Nordsjællands Begravelsesforretning er din lokale bedemand ved bisættelse eller begravelse i Gilleleje eller omegn. Begravelsesforretningen drives af bedemændene Bodil Sund, Arno Sund og Vibeke Sund, der tilsammen har mange års erfaring i branchen og i at arrangere og afholde både bisættelser og begravelser i og omkring Gilleleje.

Når Nordsjælland Begravelsesforretning står for det praktiske i forbindelse med en begravelse eller bisættelse i Gilleleje, er du i trygge hænder. Vi arrangerer ceremonien præcis som I og/eller afdøde ønsker det, og vi fungerer som din støtte i sorgen. Du kan derfor med ro i sindet bruge dine kræfter på at fokusere på den sidste afsked. Vi skal nok stå for alt det praktiske, inklusive det papirarbejde, der uundgåeligt følger i kølvandet på et dødsfald.

Samarbejde med Nordsjællands Begravelsesforretning i Gilleleje

Når du vælger Nordsjællands Begravelsesforretning som din lokale bedemand i Gilleleje, begynder vi med en samtale. Enten i vores forretning på Vesterbrogade 19 eller hjemme hos jer, alt efter hvad du foretrækker.

Snakken omhandler, hvilke ønsker I har til højtideligheden, og hvis afdøde havde nogle ønsker, tager vi selvfølgelig også hensyn til det. Vi taler også om, hvorvidt I ønsker en bisættelse eller en begravelse.

Besøg din lokale bedemand i Gilleleje

Nordsjællands Begravelsesforretning holder til på Vesterbrogade 19 i Gilleleje. Du er altid velkommen til at komme forbi til en snak – vi har dog brug for, at du kontakter os på telefon 49 13 05 04 i forvejen, da vi ikke altid er til stede i huset.