Din lokale bedemand i og omkring Esbønderup

Din lokale bedemand i og omkring Esbønderup

Hvis en af dine kære er gået bort, og du skal bruge en bedemand i eller omkring Esbønderup, er du kommet det rigtige sted hen. Hos Nordsjællands Begravelsesforretning ved Bodil Sund møder du erfarne og professionelle bedemænd, der hjælper med alt det praktiske omkring et dødsfald samt planlægger og arrangerer begravelse eller bisættelse.

Bisættelser og begravelser - Sådan samarbejder vi

Når der er sket et dødsfald, kontakter du Nordsjællands Begravelsesforretning ved Bodil Sund. Herefter aftaler vi et tidspunkt til en indledende samtale, der enten kan finde sted på din eller afdødes adresse eller i en af vores tre forretninger. I løbet af samtalen drøfter vi de ønsker, du måtte have til højtideligheden. Det kan f.eks. være, om du foretrækker en begravelse eller en bisættelse, om det skal være en kirkelig eller en borgerlig højtidelighed.

Kontakt Nordsjællands Begravelse

Du finder vores forretninger på Mørdrupvej i Espergærde, på Vesterbrogade i Gilleleje og på Asminderødgade i Fredensborg. Her tager vi imod efter aftale. Vores telefon er åben på 49 13 05 04, hvis du har spørgsmål eller har brug for at tale med en lokalkendt bedemand i Esbønderup.