Bedemand i og omkring Asminderød

Bedemand i og omkring Asminderød

Hvis du har behov for en lokal bedemand med stort lokalkendskab til Asminderød og omegn, er Nordsjællands Begravelsesforretning ved Bodil Sund det rette valg. Hos os møder du professionelle og respektfulde bedemænd med mange års erfaring, der sætter en stor ære i at arrangere en begravelse eller en bisættelse, der er helt i afdødes ånd. Vi stræber efter en tryg atmosfære og fungerer som din støtte i en vanskelig tid.

Vi står for alt det praktiske

Der er meget praktisk arbejde der skal klares i forbindelse med et dødsfald. Det kan du alt sammen trygt overlade til os.

Brug Nordsjællands Begravelsesforretning som din bedemand i Asminderød

Et eksempel på et samarbejde med Nordsjællands Begravelsesforretning som din bedemand i Asminderød, kan se således ud:

Vi aftaler et tidspunkt for en indledende snak. Den kan finde sted i vores forretning i Asminderødgade i Fredensborg, eller vi kan mødes på din eller afdødes adresse. Det er op til dig, hvad du foretrækker. I løbet af vores samtale kommer vi omkring, hvorvidt du – og eventuelt også afdøde – havde nogle ønsker til ceremonien. Ønskede afdøde at blive begravet eller kremeret.

Besøg os i Asminderød

Nordsjællands Begravelsesforretning ligger på Asminderødgade 46, 3480 Fredensborg. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak, og du kan ringe til os på telefon 49 13 05 04. Læg en besked, hvis den går på telefonsvareren. Det betyder, at vi er ude på en opgave, men vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.