Bedemand i Helsinge - Bisættelse og begravelse

Bedemand i Helsinge - Bisættelse og begravelse

Når du har behov for professionel, respektfuld og omsorgsfuld assistance i forbindelse med et dødsfald, er Nordsjællands Begravelsesforretning i Helsinge den rigtige bedemand at besøge. Vi har tre forretninger i Nordsjælland, hvilket dels giver os et indgående lokalkendskab, dels gør, at vi dækker det meste af området, herunder Helsinge. Lokalkendskabet gør, at vi ved, hvilke regler og traditioner, der er i de forskellige kirker og byer.

Vi kan naturligvis også hjælpe, hvis I ønsker en borgerlig højtidelighed.

Sådan forløber det første møde med bedemand i Helsinge

Før du indgår i et samarbejde med Nordsjællands Begravelsesforretning, mødes vi efter aftale til en indledende snak. Den kan finde sted i en af vores tre forretninger i hhv. Gilleleje, Espergærde eller Fredensborg. Vi kan også komme hjem til dig eller møde op på afdødes adresse. Samtalen bruges til at klarlægge, hvilke ønsker du – og eventuelt afdøde – har til højtideligheden, om der er særlige hensyn eller andet, der skal tages højde for.

Hvis du gerne vil have en estimeret pris at gå ud fra, udarbejder vi gerne et skriftligt overslag.

Kontakt din lokale bedemand i Helsinge

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 49 13 05 04. Du er også velkommen til at træffe en aftale om at se os i en af vores tre forretninger.