Bedemand i Fredensborg

Fredensborg afdeling

Nordsjællands Begravelsesforretning ved Bodil Sund er din lokale Bedemand i Fredensborg og omegn. Fra vores afdeling her i Fredensborg dækker vi bl.a. Humlebæk, Nivå, Karlebo, Grønholt, Asminderød, Fredensborg, Kokkedal og Hørsholm.

Ønsker du vi kommer hjem til dig, kører vi meget gerne ud og taler med dig i eget hjem. Er dette ikke ønsket holder vi til på Asminderødgade 46 i Fredensborg.

Vi varetager både bisættelser og begravelser, og bestræber os altid på at yde den højeste service og at være der for vores kunder, samt sikre at afskeden med afdøde bliver på personlig, smuk og mindeværdig.

Med mange års erfaring som lokal bedemand i Fredensborg, kender vi lokalområdet - dette mener vi kommer vores kunder tilgode.

Aftal en tid inden besøget med din Bedemand i Fredensborg

Afdelingen er almindeligvis kun bemandet når vi har aftalt en samtale, - så det er altid en god ide at ringe og aftale tid inden du vil besøge os.

Da mange af bedemandens opgaver foregår ”ude af huset”, er vi ikke altid at finde på adressen, derfor er det vigtigt at i kontakter os på forhånd, hvis i ønsker et møde.

Vores telefoner er tændt 24 timer i døgnet og vi står altid til rådighed hvis der er spørgsmål - og vi er der, når I har brug for os!

Asminderødgade 46
3480 Fredensborg
Tlf: 4913 0504 / 2172 0416
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fredensborg afdeling