Begravelse og bisættelse i Fredensborg

Begravelse og bisættelse i Fredensborg

Nordsjællands Begravelsesforretning v/Bodil Sund i Fredensborg er din lokale og pålidelige bedemand i Fredensborg tiden umiddelbart efter, en af dine kære er gået bort.

Vi har et stort lokalkendskab i Fredensborg og omegn, og betragtes som en respekteret bedemand for dem, der bor i eller omkring byen. Vores forretning er placeret centralt i Fredensborg, og derfor kan du nemt besøge os efter forudgående aftale, hvis du bor i lokalområdet. Og vi kan hurtigt rykke ud, hvis du gerne vil tale med os hjemme hos dig selv.

Vi hjælper med alt det praktiske ved begravelser og bisættelser i Fredensborg

Hvis en af dine kære er gået bort, kan det være svært at vænne sig til den nye tilværelse. Der er vendt op og ned på alt, og det kan være en stor opgave at skulle overskue alt det praktiske, der følger med et dødsfald. Alene planlægningen af en begravelse eller bisættelse kan føles uoverkommelig.

Hos Nordsjællands Begravelsesforretning hjælper vi med alt det praktiske arbejde omkring et dødsfald i det omfang, du ønsker det. Lige fra udfyldelse af det relevante og nødvendige papirarbejde til koordinering af rustvogn og planlægning af begravelse eller bisættelse i eller omkring Fredensborg.

Hvis du ønsker hjælp til at pynte kirken, f.eks. med blomster, hjælper vi også gerne med det. Naturligvis baseret på de ønsker til farver, arter mv., du eller afdøde måtte have.

Samarbejde med Nordsjællands Begravelsesforretning i Fredensborg

Et samarbejde med Nordsjællands Begravelsesforretning fungerer på den måde, at vi drøfter al relevant information under de indledende samtaler. Det er vigtigt for os, at vi kommer hele vejen rundt, så højtideligheden bliver planlagt og udført efter dine, og selvfølgelig også afdødes, ønsker. Den sidste afsked er vigtig og kan ikke gøres om. Du kan trygt lægge den i vores hænder.

Du finder Nordsjællands Begravelsesforretning v/Bodil Sund på Asminderødgade 46 i Fredensborg. Her tager vi gerne imod efter forudgående aftale. Vi er der, når I har brug for os - ring på 49 13 05 04. Hvis du møder vores telefonsvarer, må du meget gerne lægge en besked; så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.