Bedemand i Hornbæk ved begravelse og bisættelse

Bedemand i Hornbæk ved begravelse og bisættelse

Som pårørende kan det være svært at overskue alle de praktiske ting, der er at forholde sig til, når en af vores kære går bort. Hos Nordsjællands Begravelsesforretning i Hornbæk kan vi hjælpe med alt det, der vedrører en bisættelse og/eller en begravelse. Vi er din støtte i den vanskelige tid, så du ikke behøver bekymre dig om praktiske ting, men i stedet kan lade dine tanker dvæle ved det tab, du har lidt.

Nordsjællands Begravelsesforretning dækker hovedparten af Nordsjælland, herunder Hornbæk og omegn. Når du samarbejder med os, er du altså sikret en professionel og erfaren bedemand, der har stort kendskab til lokalområdet, og som hurtigt kan komme hjem på din eller afdødes adresse, når du har brug for os.

Sådan foregår samarbejdet

Den tid, der følger lige efter et dødsfald, er oftest turbulent. Vores fornemste opgave er at hjælpe dig så meget som muligt i den svære tid, så du kan koncentrere dig om sorgen og savnet. Vi håndterer alle praktiske foranstaltninger.

Begravelse/bisættelse i og omkring Hornbæk

Når du benytter Nordsjællands Begravelsesforretning til at planlægge og arrangere en begravelse eller bisættelse i eller omkring Hornbæk, kan du trygt regne med, at du er i professionelle hænder. Vi lægger stor vægt på gensidig respekt og tillid og hjælper gerne med alt lige fra anmeldelse af dødsfaldet til slutningen på højtideligheden. Vores ydelser omfatter bl.a.:

  • Ilægning i kiste (hjemme, på plejehjem, hospice eller hospital)
  • Udfyldelse af det relevante papirarbejde
  • Bestilling af blomster til kirken/pynt til kisten
  • Kontakt til præst, kirke og/eller krematorium
  • Rustvognskørsel

Udfyldelse af papirarbejde

Som pårørende i sorg kan det være uoverskueligt at gennemskue det papirarbejde, der altid følger efter et dødsfald. Det skyldes, at der er mange love og regler på området, og man skal derfor være omhyggelig med at få udfyldt alt korrekt. Hos Nordsjællands Begravelsesforretning kan du altid få hjælp til papirarbejdet.

Kontakt Nordsjællands Begravelsesforretning i Hornbæk

Nordsjællands Begravelsesforretning i Hornbæk er aldrig mere end et opkald væk. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 49 13 05 04, hvis du har brug for at tale med os. Hvis telefonen går på svareren, er vi ude i opgaver, men læg navn og nummer, så ringer vi dig op snarest muligt.