Bedemand i Helsingør

Bedemænd i Helsingør ved bisættelse og begravelse

Bor du i eller omkring Helsingør, og har du brug for en bedemand i byen, er Nordsjællands Begravelsesforretning det rette sted. Forretningen er drevet af to generationer, og bedemændene er både erfarne og meget professionelle. Du kan trygt kontakte begravelsesforretningen for hjælp til bisættelse eller begravelse i Helsingør og omegn. Ud over erfaringen har vi et stort lokalkendskab til Helsingør.

Bisættelse eller begravelse i Helsingør

Bisættelse og begravelse i Helsingør

Et dødsfald medfører oftest en svær tid, hvor det kan være svært at overskue meget andet end det at lære at være i en hverdag uden afdøde. Derfor kan planlægning af en begravelse eller en bisættelse føles som en uoverskuelig opgave for de pårørende. Hos Nordsjællands Begravelsesforretning kan vi hjælpe med at tage hånd om alle de praktiske opgaver; lige fra papirarbejdet, der følger efter et dødsfald, til planlægning og tilrettelæggelse af en personlig og mindeværdig højtidelighed.

Det kan bedemanden i Helsingør hjælpe med

Ved en begravelse eller bisættelse i Helsingør eller omegn, kan bedemændene i Nordsjællands Begravelsesforretning bl.a. hjælpe med følgende:

  • Udarbejdelse af papirarbejde
  • Levering af kiste og urne
  • Rustvognskørsel fra hospital eller hjemmet til kirke/kapel og fra kirke til krematorium
  • Ilægning i kiste
  • Kontakt til kirkegård og krematorium
  • Personlig vejledning og hjælp gennem hele forløbet
  • Pyntning i kirke, kistepynt, dødsannonce, salmeblade mv.

Lad os hjælpe med en mindeværdig afsked

Den sidste rejse i form af en begravelse eller en bisættelse er en vigtig højtidelighed, der i mange tilfælde kan hjælpe jer som pårørende videre. Hos Nordsjællands Begravelsesforretning mødes I af erfarne bedemænd, der står bag jer gennem hele forløbet og hver dag lever op til sit motto: Vi er der, når I har brug for os. Vi hjælper jer med at arrangere en højtidelighed i eller omkring Helsingør, der er helt, som I og/eller afdøde havde ønsket det.

Kontakt Nordsjællands Begravelsesforretning

I finder Nordsjællands Begravelsesforretning i hhv. Espergærde, Gilleleje og Fredensborg. Vi dækker det meste af Nordsjælland og er dermed lokalkendte i langt de fleste byer, herunder Helsingør. Vi kan rykke ud til jer – eller til afdødes adresse – inden for ganske kort tid, så ring til os, hvis I har brug for en bedemand i Helsingør eller omegn. Da vi ofte er ude på en aftale, er det bedst, hvis I træffer en aftale, før I kommer forbi en af vores forretninger, men I er altid velkomnmen til at ringe til os på telefon 49 13 05 04. Læg en besked, hvis I støder på vores telefonsvarer; så vender vi tilbage hurtigst muligt.