Bisættelse og begravelse i Dronningmølle & Villingerød

Bisættelse og begravelse i Dronningmølle

Nordsjællands Begravelsesforretning i Dronningmølle hjælper dig med at planlægge begravelse eller bisættelse i og omkring Dronningmølle. Nordsjællands Begravelsesforretning drives af Bodil, Arno og Vibeke Sund – alle tre erfarne bedemænd med et indgående kendskab til lokalområdet. Noget, der er med til at give dig sikkerhed for et forløb, der er både professionelt, respektfuldt og trygt.

Sådan foregår samarbejdet med Nordsjællands Begravelsesforretning

Til at begynde med mødes vi til en samtale. Her er det dig som pårørende, der fortæller, hvilke ønsker du – og måske også afdøde – har til en højtidelighed. Disse ønsker bliver selvfølgelig prioriteret højt. Efter vi har afstemt ønsker og behov, indgår vi et samarbejde. Et samarbejde, hvor du hele tiden ved, hvad der foregår, og hvorfor vi gør, som vi gør.

Assistance til begravelse/bisættelse i Dronningmølle

Ved en begravelse eller en bisættelse i Dronningmølle eller omegn, kan vi hjælpe med alt lige fra det papirarbejde, der skal udfyldes, til at kontakte præst/kirke/krematorium. Vi kan også hjælpe med at pynte kirken, bestille pynt til kirke og/eller kiste, sørge for, at der bliver indrykket dødsannonce og trykt salmeblade samt meget mere.

Vi hjælper med det praktiske

Umiddelbart efter et dødsfald er der mange praktiske, administrative opgaver, der skal ordnes. Som pårørende kan det forekomme overvældende at skulle have at gøre med myndigheder og blanketter. Du er bedst tjent med, at der kommer styr på papirarbejdet så hurtigt som muligt, og hos Nordsjællands Begravelsesforretning gør vi det gerne for dig.

Kontakt Nordsjællands Begravelsesforretning i Dronningmølle

Hvis du har spørgsmål angående begravelse eller bisættelse i Dronningmølle, er du meget velkommen til at ringe til os. Vores telefoner er åbne. Skulle du dog få fat i telefonsvareren, er vi måskeude på en samtale, kistelægning eller højtidelighed, men læg dit navn og telefonnummer, så vender vi tilbage til dig, så snart vi er ved telefonen igen. Ring på 49 13 05 04.