Bedemand i Humlebæk

Bedemand i Humlebæk

Nordsjællands Begravelsesforretning er din lokale bedemand i Humlebæk. Vi har et indgående kendskab til lokalområdet; noget, der fungerer til din fordel, hvis du som pårørende skal stå for en begravelse eller en bisættelse i eller omkring Humlebæk.

Som pårørende kan tiden efter et dødsfald være svær. Det er derfor vigtigt, at du føler dig i trygge hænder, når du overlader praktiske gøremål som udfyldelse af det relevante papirarbejde samt planlægningen af en højtidelighed til en bedemand. Hos Nordsjællands Begravelsesforretning ved Bodil Sund er vi der, når du har brug for os. Du kan trygt stole på, at vi får sendt afdøde på den sidste rejse ved en smuk og mindeværdig højtidelighed, uanset om du vælger bisættelse eller begravelse. Vi er alle erfarne bedemænd, der sætter en ære i at optræde med respekt og omsorg og gør vores yderste for at få dig til at føle dig i trygge hænder.

Vi er professionelle og kan give dig et skriftligt overslag på prisen, før samarbejdet sættes i gang. Dermed ved du, hvad du har at forholde dig til, og du risikerer ingen ubehagelige overraskelser, når retningen skal betales.

Du finder vores begravelsesforretninger i hhv. Gilleleje, Espergærde og Fredensborg. Vi er således også lokale bedemænd for Humlebæk og omegn.

Lad os hjælpe ved bisættelser og begravelser i Humlebæk 

Begravelse og Bisættelse i Humlebæk

Som din lokale bedemand i Humlebæk kan vi hjælpe med en lang række opgaver. De gælder bl.a. bisættelser, begravelser, kørsel i rustvogn, kontakt til præst, kirke, kirkegård og krematorium. Vi hjælper også med at udfylde det relevante papirarbejde, stå for blomsterpynt til kiste og/eller kirke, salmeblade og meget mere.

Kontakt Nordsjællands Begravelsesforretning i Humlebæk

Nordsjællands Begravelsesforretning dækker Humlebæk og det meste af Nordsjælland fra vores forretninger i Gilleleje, Espergærde og Fredensborg. Vi vil som regel kunne være hos dig på din eller afdødes adresse inden for kort tid efter, I har ringet. Du er velkommen til at ringe til os hele døgnet – hvis vi ikke tager telefonen, er vi ude på et besøg, men lægger du en besked, ringer vi altid tilbage. Vores telefonnummer er 49 13 05 04.