Bedemand ved bisættelse og begravelse i Snekkersten

Bedemand ved bisættelse og begravelse i Snekkersten

Når en af vores kære går bort, er det oftest en stor omvæltning, og det kan tage lang tid at finde sig til rette i sin nye hverdag. Som pårørende kan det derfor være en lettelse at kunne lægge planlægningen af en begravelse eller bisættelse i trygge, kompetente hænder og i stedet koncentrere sig om at være i sorgen.

Nordsjællands Begravelsesforretning v/Bodil Sund er din lokale bedemand i Snekkersten. Ud over at have et stort lokalkendskab til Snekkersten og omegn er vi alle professionelle og erfarne bedemænd, der altid er der, når I har brug for os.

Bedemand i Snekkersten: Vi hjælper med alt det praktiske

Vores indgående lokalkendskab til Snekkersten gør, at vi ikke blot kan planlægge og udføre en begravelse eller bisættelse i Snekkersten – vi kan også hjælpe med alt lige fra at ordne det papirarbejde, der uundgåeligt følger med et dødsfald, til at bestille kapel/kirke, kiste og urne, kistepynt mv.

Hvad koster en bedemand?

Mange vil gerne have en estimeret pris, før man indgår i et samarbejde med en bedemand generelt. Det er ikke anderledes hos os i Nordsjællands Begravelsesforretning, og vi gør alt, hvad vi kan for at være så åbne som muligt. Da den endelige pris på en begravelse eller bisættelse i høj grad afhænger af typen af kiste, den pynt der vælges mv., kan vi komme med et skriftligt overslag baseret på dine ønsker.

Priseksempler kan ses på vores hjemmeside her.

Kontakt Nordsjællands Begravelsesforretning v/Bodil Sund

Nordsjællands Begravelsesforretning v/Bodil Sund har begravelsesforretninger i hhv. Espergærde, Gilleleje og Fredensborg. Det vil sige, at vi dækker hele Nordsjælland, herunder Snekkersten, og kan være hos dig på den adresse i Snekkersten, hvor du har brug for os, inden for kort tid. Du er altid velkommen til at besøge os i vores forretninger efter forudgående aftale, eller til at ringe til os på 49 13 05 04.