Bedemand ved begravelse og bisættelse i Mørdrup

Bedemand ved begravelse og bisættelse i Mørdrup

Tryghed, omsorg og respekt er noget af det allervigtigste, når vi skal tage afsked med en af vores kære. Du er garanteret alle tre dele, når du vælger Nordsjællands Begravelsesforretning ved Bodil Sund som din lokale bedemand i og omkring Mørdrup. Her møder du erfarne bedemænd, der ser det som sin vigtigste opgave at give afdøde en personlig og mindeværdig sidste rejse.

Få en personlig aftale med din bedemand i Mørdrup

Hos Nordsjællands Begravelsesforretning mener vi, at den personlige relation er vigtig. Et dødsfald griber oftest kraftigt ind i de flestes liv, og den tid, der følger efter, kan være svær og turbulent. Derfor er det en god idé forud for en højtidelighed at sætte sig sammen og tale følelserne og forløbet igennem. Det har du mulighed for hos Nordsjællands Begravelsesforretning, din lokale bedemand i Mørdrup.

Hos os får du en lokalkendt og professionel bedemand, der bl.a. kan hjælpe med:

• Udfyldelse af relevante papirer
• Ilægning i kiste
• Rustvognskørsel
• Blomsterpynt i kirken
• Kontakt til præst, kirkegård og krematorium
• Personlig assistance hele vejen igennem

Kontakt os for et møde med din lokale bedemand i Mørdrup

Nordsjællands Begravelsesforretning ved Bodil Sund er der, når I har brug for os. Hvis vores telefon (nr. 49 13 05 04) går på telefonsvareren, er vi ude på en aftale. Læg en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Indledningsvis aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan mødes. Det er op til dig, om du ønsker at mødes i en af vores forretninger i Espergærde, Gilleleje eller Fredensborg, eller om vi skal komme hjem til dig eller på afdødes adresse.

Samtalen omkring begravelse eller bisættelse i Mørdrup

Ved samtalen taler vi om, hvilke behov og ønsker du (og måske også afdøde) måtte have til begravelsen eller bisættelsen. Vi sørger også for sammen at finde frem til en løsning, som du både føler dig glad for og tryg ved. Vi udarbejder et skriftligt prisoverslag, så du ved, i hvilken størrelsesorden regningen bliver. På den måde går du ind i samarbejdet med åbne øjne og bliver ikke negativt overrasket, når regningen kommer.

Vi assisterer dig personligt gennem hele forløbet indtil efter chøjtideligheden. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.