Nordsjællands Begravelsesforretning  |  Mørdrupvej 4  |  3060 Espergærde  |  Tlf. 49130504  |  bedemand@bodilsund.dk

 
 
Jeg var gift med politiassistent Torkild Sund, der i 20 år gjorde tjeneste ved Gilleleje politi. I januar 1997 mistede jeg ham ganske uvarslet, da han fik en blodprop i hjertet, og mit liv blev vendt rundt på en tallerken.

Jeg startede med at hjælpe bedemand Ulf Boysen i Gilleleje og efter nogen tid valgte jeg at starte Fredensborg, Humlebæk og Espergærde begravelsesforretning med kontor i Espergærde Centeret. Da jeg boede på Husmandsvejen i Gilleleje oprettede jeg på et tidspunkt en filial der, som jeg kaldte Nordsjællands begravelsesforretning.

Efter nogle år så jeg ejendommen på Mørdrupvej 4 i Espergærde, som kunne rumme hele min forretning med lager m.v. og samtidig havde beboelse på 1. sal. Derfor valgte jeg at købe den ejendom og sælge ejendommen på Husmandsvejen. Samtidig skiftede hele forretningen navn til Nordsjællands begravelsesforretning. Jeg har således en stærk tilknytning til en stor del af Nordsjælland og kører da også bisættelser og begravelser fra mange kirker i bl.a. Espergærde, Fredensborg, Humlebæk, Helsingør, Tikøb, Gurre, Hornbæk, Græsted, Søborg, Gilleleje, Helsinge, Annisse, Ramløse, Blistrup, Tibirke, Vejby, Nivå, Karlebo, Kokkedal og Hørsholm. - Ja faktisk kører vi også i hele hovedstadsområdet pr. anbefaling.

Jeg valgte at tage uddannelsen til eksamineret bedemand og da min nye mand Arno - der er grafiker - valgte at træde ind i min forretning, tog også han uddannelsen til eksamineret bedemand.

Vi kører meget gerne ud og taler med Jer i Jeres eget hjem, men I er naturligvis også velkommen på vores adresser: Mørdrupvej 4 i Espergærde, Asminderødgade 46 i Fredensborg og Vesterbrogade 31B i Gilleleje, - men ring og aftal tid i forvejen.
Mange af vores opgaver er ”ude af huset”, så vi er ikke altid at finde på adresserne, men vores telefoner er tændt 24 timer i døgnet. Det kan ske, at I støder ind i vores telefonsvarer, så læg venligst en besked, og vi vil ringe tilbage så hurtig det er os muligt.

Vi bruger kister og urner, der lever op til de højeste miljøkrav.

Priser på bisættelser og begravelser tales der meget om. – Vi regner meget gerne et uforpligtende tilbud på den konkrete opgave!

Vi står altid til rådighed hvis der er spørgsmål - og Vi er der, når I har brug for os!


Bodil og Arno Sund

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nordsjællands Begravelsesforretning  |  Mørdrupvej 4  |  3060 Espergærde  |  Tlf. 49130504  |  bedemand@bodilsund.dk